Karagiorgi Servias 10, Athens, 10562
arma@armatravel.gr
+302103232401
+302103255441
Book Now!

Ξενάγηση πόλης * Βερσαλλίες * Λούβρο * Disneyland * Μουσείο Fragonard

Νορμανδία

Απίστευτη προσφορά : Μόνο 395€

Αναχ. 04,11,18,25/11 & 02,09,16,18,19/12

Το Παρίσι στολίζεται & προ(σ)καλεί με αυτή τη προσφορά !!!!!!!!!!!

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ )

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Παρίσι. Μετά από ολιγόωρη πτήση, άφιξη στην πόλη του φωτός. Ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση, όπου θα δούμε το Τροκαντερό, τον Πύργο του Άιφελ, την μεγαλύτερη αψίδα του κόσμου, την Αψίδα του Θριάμβου, την διάσημη λεωφόρο των Ηλισίων Πεδίων, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την πλατεία Ομονοίας (το σημείο που διαδραματίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας της Γαλλικής επανάστασης), την εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, τα πολυσύχναστα Μπουλεβάρτα, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, την Γαλλική Ακαδημία, την πλατεία του Σατλέ, το Δικαστικό Μέγαρο, την νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο της πόλεως, την Παναγία των Παρισίων, το περίφημο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης , το Πάνθεον, τους πανέμορφους και με γαλλική φινέτσα κήπους του Λουξεμβούργου, την Εκκλησία του Αγίου Σουλπίκιου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, την Σχολή Καλών Τεχνών, τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό που σήμερα έχει μετατραπεί στο μουσείο Ορσέ και τέλος το περίφημο πολεμικό μουσείο, όπου είναι θαμμένος ο Ναπολέων, γνωστό ως το μέγαρο των Απομάχων. Εν συνεχεία μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος στην διάθεσή σας. H δική μας πρόταση είναι να πραγματοποιήσετε προαιρετική Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους και βραδινή βόλτα στην μαγευτική Μονμάρτη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΛΟΥΒΡΟ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) – ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ (ΕΠΙΣΚΕΨΗ) – ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου, όπου στην ξενάγηση μας θα δούμε την Τζοκόντα, την Αφροδίτη της Μήλου, την Νίκη της Σαμοθράκης, όπως επίσης την ελληνική, την ρωμαϊκή, και ένα μέρος της αιγυπτιακής πτέρυγας. Επίσης θα θαυμάσουμε τους μοναδικούς πίνακες του “David” και του “De la Croix”. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το ανάκτορο των Βερσαλλιών, όπου θα δούμε τα βασιλικά δωμάτια καθώς και το δωμάτιο των κατόπτρων, όπου έχουν υπογραφεί πολλές συνθήκες. Στην συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τους καταπληκτικούς κήπους του Λουδοβίκου, οι οποίοι αποτέλεσαν το πρότυπο των περισσοτέρων Βασιλικών Οίκων της Ευρώπης. Ακολούθως θα μεταφερθούμε στο Μουσείο Αρωμάτων Fragonard. Το μουσείο στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κτίριο του 19ου αιώνα, το οποίο χτίστηκε από τον Joseph Lesoufaché, μαθητής του Garnier, για τους οποίους η γύρω περιοχή πήρε το όνομά της Opera Garnier. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για αγορές και βόλτα στην πανέμορφη πόλη. Για το βράδυ η πρόταση μας είναι να διασκεδάσετε (προαιρετικά) στο περίφημο καμπαρέ του Παρισιού “Paradis Latin” Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ –DISNEYLAND

Πρωινό και η μέρα σας είναι αφιερωμένη στο υπέροχο Βασίλειο του DISNEY , ένα από τα δημοφιλέστερα πάρκα διασκέδασης. Είναι ένα τεράστιο θεματικό πάρκο με ποικίλλων μορφών δραστηριότητες. Αποτελείται από πολλά λούνα παρκ, παιδικές χαρές και πίστες ενώ στήνονται τεράστια κτίρια, ξεπεταγμένα από παραμύθια του Walt Disney. Ανήκει στην εταιρεία Walt Disney και λειτούργησε για πρώτη φορά στις 17 Ιουλίου του 1955.Επισκεφθείτε τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, ταξιδέψτε στην χώρα του Πήτερ Παν και του Πινόκιο, ζήστε την περιπέτεια στην Άγρια Δύση, στο Βουνό των Κεραυνών και περπατήστε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς. Το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι. Διανυκτέρευση

 

4η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ ( Προαιρετική )

Πρωινό και αναχώρηση για την υπέροχη Νορμανδία. Πρώτος μας σταθμός η παραμυθένια Ντoβίλ, παλιό αριστοκρατικό θέρετρο όπου σώζονται εξαίσια σπίτια. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και επισκεφθείτε την σκεπαστή αγορά της Ντοβίλ όπου κανείς μπορεί να βρει τοπικά προϊόντα . Τέλος σας συνιστούμε μια φωτογραφία στην διάσημη παραλία της πόλης όπου έχουν γυριστεί πολλές γαλλικές και διεθνής ταινίες . Στην συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και διασχίζοντας την Τρουβίλ , αγαπημένη πόλη των ιμπρεσιονιστών , θα πάρουμε την Cote Fleurie , μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή και θα φθάσουμε στο παλιό ψαράδικό χωριό των Βίκινγκς , την Honfleur . Χρόνος ελεύθερος για αγορές , φαγητό και καφέ . Επιστροφή στο Παρίσι. Διανυκτέρευση.

 

 

5η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και σήμερα αποχαιρετάμε την πόλη του φωτός, χρόνος ελεύθερος για βόλτες και αγορές. Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο του Παρισιού, απ΄ όπου ακολουθεί η πτήση της επιστροφής μας.

 

* Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων είναι ενδεικτική και μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμιά εκδρομή ή ξενάγηση.

 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΜ. ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ € ΔΙΚΛΙΝΟ € ΠΑΙΔΙΚΟ € ΜΟΝ/ΝΟ ΑΕΡ/ΙΚΗ ΦΟΡΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΗΜ.
ΠΑΡΙΣΙ «Στολισμένο Παρίσι» 5 04,11,18,25/11 & 02,09,16,18,19/12 395 € 365 € 525 € AIR FRANCE 145 € Β&Β PORTE DE VANVES B&B PORTE DE LILAS ΠΡΩΙΝΟ

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα με απευθείας πτήσεις της Air France και συγκεκριμένα με τις ακόλουθες πτήσεις :

AF 1033 ATHENS – PARIS 06.35 – 09.00 img

ΑF 1032 PARIS – ATHENS 18.20 – 22.35

 

  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας .
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Μεταφορές, μετακινήσεις με πούλμαν του γραφείου μας.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α. , Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων (145 ευρώ)
  • Ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, θεματικά πάρκα (Λούβρος 15 €-Βερσαλλίες 15€ – Ντίσνευ από 60€-70 €)
  • Ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

Προαιρετικές εκδρομές με έκπτωση 50% (προπληρωμή στα γραφεία μας )

 

  • Βραδινή περιήγηση στο Παρίσι & κρουαζιέρα Σηκουάνα και επίσκεψη στη Μονμάρτη * Τιμή από 40 ευρώ τώρα στα 20,00€ κατ’ άτομο (περιλαμβάνει εισιτήριο κρουαζιέρας Σηκουάνα & το τελεφερίκ στη Μονμάρτη)
  • Ολοήμερη εκδρομή στη Νορμανδία * Τιμή από 70,00 ευρώ τώρα με 35,00€

Προσοχή : οι παραπάνω προαιρετικές εκδρομές εφόσον σας ενδιαφέρουν θα πρέπει να προπληρωθούν με την εξόφληση της εκδρομής !!